Finanční investice. - Fireš, B.
Podrobné pojednanie o finančných investíciách podniku ako jedného z dvoch najdôležitejších aktív podniku. Pojem a význam, klasifikácia a oceňovanie finančných investícií. Oceňovanie a účtovanie krátkodobých a dlhodobých finančných investícií.