Investissement: l'enjeu du redéploiement industriel. - Magnier, A.
Francúzske a nemecké investície zaostávajú za USA a Japonskom najmä v spracovateľskom priemysle. Medzinárodné porovnanie investícií. Francúzsky priemysel má mieru investícií podobnú nemeckej, ale dosahuje obmedzené zisky z produktivity. Investície spracovateľského priemyslu oboch krajín sú podobné, ale odlišujú sa podľa sektorov.