Makroekonomika planovoj i predprinimatel'skoj sistem. Problemy izučenija ekonomičeskoj teorii v vysšej škole. - Fal'cman, V.
Pokračovanie z č. 9, 10, 11, 12/1992. Časť 2. Investičné faktory ekonomického rastu. Hlava 3. Investičná aktivita: Riadenie investičnej aktivity. Vplyv akumulácie na ekonomický rast. Optimalizácia akumulácie a investovania. Efektívnosť investícií. Obnova základných výrobných fondov a ich využívanie. Zdrojové obmedzenia zo strany investičného komplexu.