Vyspělý svět a my v investiční výstavbě. - Vančík, M.
Nepriaznivý vývoj investičných aktivít podnikov i verejného sektora v počiatočnej etape transformácie čs. ekonomiky. Komparácia s vývojom vo vyspelých svetových ekonomikách. Hlavné charakteristické črty riešenia ekonomického poklesu a investičnej slabosti vyspelých ekonomík. Niektoré konkrétne poznatky investičného rozvoja v SRN. Čs. východisková pozícia pri formovaní investičnej stratégie do konca 90. rokov.