On testing for symmetry in business cycles. - Westlund, A.H
Rast významu prognózovania hospodárskych cyklov v krátkodobom a strednodobom ekonomickom plánovaní. Problematika ich neperiodičnosti a v dôsledku toho spoľahlivosti postupov ich prognózovania. Testovanie hypotézy symetrie hospodárskych cyklov na príklade Švédska.