Nové pohledy na strukturální politiku. - Urban, Luděk
Problémy štrukturálnej záťaže hospodárstva ČSFR zdedenej z minulosti. Možné zdroje inšpirácie v zahraničí a zahraničné skúsenosti z posledných desaťročí. Nové smery štrukturálnej politiky 80. rokov a štrukturálna politika ČSFR.