ASPI - automatizovaný systém právních informací. - Laciga, Z.
Ciele automatizovaného systému právnych informácií (ASPI). Nové riešenia ukladania textov a ich výhody. Vyhľadávanie v textových databázach. Postup spracovania, vyhľadania a zobrazenia dokumentu. Rozdiely v anglickom a českom jazyku a ich vplyv na kontextuálne vyhľadávanie. Rýchlosť odozvy a veľkosť pomocných súborov.