Self-organizing executive information networks. - Westland, J.C
Návrh adaptívneho samoorganizujúceho systému pre rozposielanie informácií výkonným miestam. Systém je založený na neurónovej sieti. Rozsiahly výskum počítačových systémov na báze neurónových sietí a štúdie biologických systémov dokázali praktickosť takéhoto prístupu.