<The> impact of participation in intercollegiate athletics on income and graduation. - Long, J.E
Muži, ktorí sa zúčastňujú na medzikolegiálnej atletike majú o 4 perc. vyššie príjmy ako ostatní. U žien nijaká podobná súvislosť neplatí. Muži, i ženy, ktorí robili atletiku a navštevovali univerzitu začiatkom 70. rokov majú vyšší stupeň vzdelania ako ostatní. Ekonometrická analýza možných súvislostí.