<The> quantitative consequences of raising the U.S. saving rate. - Lewis, K.A
Analýza dôsledkov trvalého nefázovaného rastu hrubej miery úspor v USA. Percentuálny zisk na výstupe dekády a percentálny zisk v spotrebe. Výber vhodného modelu a konkrétne výsledky. Senzitivita výsledkov vo vzťahu k rôznym parametrom.