Vývoj názorů československých domácností. - Koutníková, E.
Úspešný transformačný proces sprevádzajú mnohé okolností, ktoré nepriaznivo ovplyvňujú hospodársku situáciu čs. domácností. Pokles reálnych príjmov a rast životných nákladov sa negatívne premietajú do životnej úrovne obyvateľstva. Analýza vývoja životnej úrovne, vývoja zásobovania trhu spotrebným tovarom, vývoja cien a republikových rozdielov.