Une évaluation du cout direct de l'enfant de 1979 a 1989. - Glaude, M.
Tri čiastkové ukazovatele životnej úrovne. Rozpätie ekvivalencie a náklady na dieťa. Čím je dieťa staršie, tým väčšmi zaťažuje rodinný rozpočet. Nájomné a prázdniny: oblasť, v ktorej deti stoja najviac. Praisov a Houthakkerov model. Rozpätie ekvivalencie a subjektívne hodnotenie životnej úrovne. Výdavky na dieťa je ťažko izolovať.