John Maynard Keynes: "45 godina poslije". - Bazdan, Z.
I dnes sa uznáva, že J.M. Keynes ostáva najväčším a najplyvnejším ekonómom 20. storočia. Grafické znázornenie základov Keynesovej teórie. Príklady hodnotenia Keynesovho diela od kladného až úplné odmietnutie niektorými ekonómami. Jeho vplyv na teórie a názory súčasných popredných ekonómov.