Anforderungen an Spitzen-Führungskräfte. Ergebnisse einer Delphi-Studie. - Bronner, R.
Požiadavky na špičkový manažment v súčasnosti a budúcnosti. Empirická teória riadenia a metodika výskumu. Empirická analýza úloh riadenia, situácie riadenia, riadiaceho pracovníka a štýlov riadenia (kooperatívny, charizmatický, demokratický). Využitie Delphi metódy pri získavaní názorov odborníkov v riadení.