Exchange rate policy and wage formation in an economy with many trade unions. - Holden, S.
Analýza vzájomného pôsobenia formovania miezd a stanovovania výmenných kurzov v ekonomikách s mnohými odborovými zväzmi. Politika výmenných kurzov ako aktívna súčasť hospodárskej politiky mnohých vlád od doby pádu Bretton-Woodskeho systému. Otázka devalvácie ako prostriedku zvyšovania konkurencieschopnosti krajiny.