Gestaltung von visuellen Prüf- und Kontrolltätigkeiten. Praktischer Einsatz einer Systematik zur effizienten Gestaltung visueller Prüf- und Kontrollarbeitssysteme. - Heinz, K.
Fyzické a duševné zaťaženie pri vizuálnej skúšobnej a kontrolnej činnosti. Tvorba realizačnej systematiky kontrolnej a skúšobnej činnosti. Pracovné podmienky kontrolórov a systém ich zlepšovania. Optimálne vybavenie pracoviska kontrolóra. Vedecká organizácia práce kontrolórov.