Jak vést rozhovor s propouštěným pracovníkem. - Urbiš, A.
Oznámenie o prepustení a následovný rozhovor nie je možné suplovať písomnou formou ani delegovaním na zástupcu. Uvedenie ôsmich základných zásad, ktoré majú slúžiť k príprave rozhovoru a k jednaniu s prepúšťaným, resp. k celkovej orientácii v tejto oblasti.