Nápadový list pre šéfa konečne je tu! Tip praktickej školy marketingu. - Scherhauferová, Z.
Od 28.9.1992 bude pravidelne mesačne vychádzať česko-slovenská príloha Praktickej školy marketingu Nápadový list pre šéfa. Ide o list s nápadmi a tipmi, ktoré vedú k úspechu. Charakteristika toho, aké nápady "Nápadový list pre šéfa" prináša.