Niektoré poznatky z odmeňovania za prácu v Kanade. - Hebnar, J.
Subjekty vzťahov odmeňovania, obsah a tvorba kolektívnych zmlúv v Kanade. Úloha odborov v kolektívnom vyjednávaní. Mzdové tarify v kolektívnych zmluvách. Pracovné zmluvy. Mzdové formy a podmienky zvyšovania miezd v Kanade. Štrajky a ich právna regulácia.