Nonpecuniary rewards in the workplace: demand estimates using quasi-market data. - Cavalluzzo, L.C
Analýza vplyvu nepeňažných odmien na pracovisku. Ťažkosti s kvantifikáciou týchto odmien sa vyrieši skonštruovaním kvázitrhových dát, čo je postup, používaný v environmentálnej ekonómii. Pracovníci majú veľmi rozdielny stupeň ambície stať sa vedúcimi.