Nowe formy plac w przedsiebiorstwie. - Borkowska, S.
Formy miezd podporujúce rast efektívnosti a konkurenčnosti. Plateniu daní z príjmu je najlepšie vyhnúť sa odkladom mzdy a vecnou odmenou vo forme tzv. "kafetérie". Kúpa obligácií podniku a jej výhody. Kúpa akcií a príjmy z nich. Kúpa lacných akcií pre starších pracovníkov. Poistné systémy ako najatraktívnejšia forma doplnkovej mzdy.