Několik úvah o právní úpravě mzdy. - Kostečka, J.
Mzda a pracovná zmluva. Kolektívna zmluva a kolektívne vyjednávanie. Možnosti ich uplatnenia v príspevkovej a rozpočtovej sfére. Minimálna mzda a jej sociálny rozmer v ČSFR.