Náčrt politiky odmeňovania a kolektívnych zmlúv v "spoločných" podnikoch alebo podnikoch poverených zahraničnými firmami určitou činnosťou v ČSFR. - Wosková, V.
Aplikácia smerníc a predpisov o odmeňovaní v spoločných podnikoch. Uzatváranie kolektívnych zmlúv a zameranie kolektívneho vyjednávania. Podnikové mzdové tarify vo firmách založených z poverenia zahraničných firiem. Ročné odmeny a osobné ohodnotenia. Regulačný odvod za prekročenie nezdaniteľnej sumy miezd.