Polityka plac w przedsiebiorstwie. Kierunki zmian w dostosowaniu do gospodarki rynkowej. - Borkowska, S.
Štyri zásady potreby premien v mzdovej politike. Hodnotenie práce ako základ konštrukcie mzdového sadzobníka a foriem odmeňovania. Mechanizmus rastu jednotkových miezd. Vnútorná štruktúra miezd. Postavenie miezd v pracovných príjmoch a v pracovných nákladoch. Možnosti prerozdeľovania. Odmeňovanie riaditeľov.