Postup realizace mzdové reformy. - Tomší, I.
Nesúlad medzi mzdovými predpismi a Listinou základných práv a slobôd. Zmluvná voľnosť ako základný princíp utvárania miezd. Ochrana zamestnancov v podmienkach prevažujúcej ponuky nad dopytom na trhu práce. Mzdový systém podniku a kolektívna zmluva. Minimálne mzdové tarify. Tvorba tarifného systému a jednotný katalóg prác.