Reexamining the wage, tenure and experience relationship. - Williams, N.
Príspevok k diskusii o relatívnom vplyve vlastníctva a skúseností na výšku mzdy. Vlastníctvo zvyšuje mzdy len v prvých rokoch zamestnania. Všeobecné skúsenosti výrazne zvyšujú mzdy po celý život. Vplyv akumulovaného individuálneho kapitálu je menší, ako by sa mohlo zdať.