Specific capital, mobility and wages: wages rise with job seniority. - Topel, R.
Teoretické predpoklady rastu miezd profesií. Analýza rastu miezd v USA. Akumulácia kapitálu. Teoretické názory na rast produktivity. Ekonomické činitele ovplyvňujúce striedanie zamestnania. Trh práce z pohľadu ekonómov. Porovnanie úrovne miezd u rôznych profesií.