Valorizace mezd v rozpočtových organizacích. - Kočárník, I.
Smerný rast miezd v súvislosti s rastom životných nákladov na federálnej a republikovej úrovni v r. 1991 v rozpočtových organizáciách. Rozdielna valorizácia miezd v školstve a zdravotníctve ČR a SR. Systém odvodov z miezd pre rok 1992.