Zákon o mzdě, odměně za pracovní pohotovost a o průměrném výdělku s komentářem. - Malý, J.
Liberalizácia miezd v podnikateľskej sfére. Garancia základných práv zamestnancov štátov. Povinnosti zamestnávateľov pri poskytovaní mzdy. Zmluvné vytváranie miezd a kolektívnej zmluvy. Mzda a odmena za pracovnú pohotovosť. Mzda za nadčasovú prácu. Náhrada mzdy za sviatok. Zrážka zo mzdy. Mzdové tarify. Normovanie práce.