Prodloužení dovolené na zotavenou. - Součková, M.
Predĺženie dovolenky o jeden týždeň v zákonníku práce. Kolektívne vyjednávanie a možnosť predĺženia dovolenky v podnikateľských organizáciách. Rozsah predĺženia dovolenky za kalendárny rok.