Labour supply and unemployment in Japan. - Tachibanaki, T.
Výskum vzájomných vzťahov medzi zásobou pracovnej sily a nezamestnanosťou v Japonsku. Odliv pracovných síl, hlavne žien z trhu práce v období recesie. Hodnotenie funkcie zásoby pracovnej sily. Predpokladané údaje o modifikovanej miere nezamestnanosti. Použitie modifikovanej miery nezamestnanosti.