Situácia na trhu práce a politika zamestnanosti v Maďarsku. - Nagy, K.
Príčiny stagnácie vo vytváraní nových pracovných miest pre nezamestnaných. Zmena štruktúry nezamestnanosti za posledné dva roky. Zameranie hospodárskej politiky na trhu práce. Fond zamestnanosti a fond solidarity.