Sociálne súvislosti štrukturálnych zmien v ostravskom regióne. - Polláková, E.
Výsledky sociologických prieskumov, týkajúcich sa zistenia postojov a názorov práceschopného obyvateľstva ostravského regiónu z hľadiska potencionálnej nezamestnanosti. Rekvalifikácia, súkromné podnikanie a prechod do súkromného sektoru ako spôsoby riešenia prípadnej nezamestnanosti. Územnoplošný a územnoodvetvový prieskum postojov.