Strukturální aspekty trhu práce. - Frýdmanová, Marie
Nebezpečie nezamestnanosti trvá ďalej. Rast produktivity práce, ktorý bude následovať po privatizácii, povedie k ďalšej vlne prepúšťania. Údaje o vývine nezamestnanosti za r. 1991 a vyššej miery nezamestnanosti v slovenských a moravských krajoch. Rozbor kvalifikačnej a vekovej štruktúry nezamestnanosti v ČR a SR, nezamestnanosti žien, Rómov, trvania nezamestnanosti a politiky zamestnanosti.