Theoretische und empirische Erfassung der Mehrfachbeschäftigung in der Landwirtschaft. Dargestellt am Beispiel der französischen Agrarstatistik. - Lehner, S.
Analýza oblastí činnosti, v ktorých sú zamestnaní členovia poľnohospodárskych domácností. Zamestnania mimo poľnohospodárskeho podniku. Doplnkové poľnohospodárske aktivity v domácom hospodárstve prinášajúce peňažný efekt. Oddelenie rôznych zamestnaní v záujme korektného štatistického obrazu. Interpretácia výsledkov francúzskej štatistiky.