Trh práce a jeho možné dopady v odměňování. - Koubek, Josef
Vplyv vzťahu medzi ponukou a dopytom po pracovnej sile na odmeňovanie. Vývoj trhu práce v ČSFR a jeho odraz na mzdovú oblasť. Rozbor vývoja ponuky na trhu práce. V prvej polovici 90. rokov sa musí rátať s veľkým prebytkom ponuky pracovných síl nad dopytom. Tlak masovej nezamestnanosti na úroveň miezd, na spoločenské i odborové fondy sociálneho zabezpečenia. Malá nádej na úspech mzdovej regulácie.