Vývoj zaměstnanosti a mezd v ČSFR 1.-3. čtvrtletí 1991. - Dittrich, Pavel
Vývoj zamestnanosti v 1.-3. štvrťroku 1991 v ČSFR. Postupný presun pracovnej aktivity do súkromného sektoru. Práca v zahraničí. Pokles zamestnanosti v priemysle. Zmenšovanie priemernej veľkosti organizácií čs. ekonomiky. Zvýšenie objemu vyplácaných mzdových prostriedkov. Priemerná mesačná minimálna mzda. Diferenciácia v úrovni a dynamika miezd.