Změna zákona o zaměstnanosti. - Steinich, I.
Definícia práva na zamestnanie a ochrana zamestnancov. Podmienky evidencie uchádzačov o zamestnanie úradmi práce. Štúdium a príprava na povolanie ako jednoliaty proces. Započítavanie doby zamestnania. Hmotné zabezpečenie v nezamestnanosti.