Displacement induced joblessness. - Ruhm, C.J
Nesprávny metodický prístup pri doterajších výskumoch nezamestnanosti. Návrh vhodnejšej metódy a jej aplikácia na vzorke dát. Vlastnosti pracovníkov na miestach s nízkou koncentráciou.