Ekonomika, právo a evidence nemovitostí. 1. Na cestě k novému pozemkovému katastru. - Pešl, I.
Význam pohotovej, účelnej a právne platnej evidencie pre ujasnenie vlastníckych vzťahov v období reštitúcií, privatizácie a transformácie družstiev. Charakteristika kritického stavu evidencie nehnuteľností a súčasného preukazovania vlastníctva. Základný význam legislatívy pre zlepšenie evidencie vlastníctva nehnuteľností.