Ekonomika, právo a evidence nemovitostí. 2. - Pešl, I.
Proces tvorby nového katastru nehnuteľností a legislatívne otázky. Evidencia vlastníctva a poskytovanie údajov pre daňové potreby. Predpoklady organizačnej štruktúry orgánov spravujúcich kataster nehnuteľností. Problémy legislatívy. Evidencia nehnuteľností a ekonomika.