K předběžným výsledkům sčítání lidu, domů a bytů 1991. 5.
Štatistické údaje o domovom a bytovom fonde podľa výsledkov sčítania ľudu k 3.3.1991. Štruktúra bytového fondu a bývajúceho obyvateľstva podľa veľkosti obcí. Úroveň bývania. Dôvody neobývanosti bytov. Vybavenosť bytových domácností.