Trh s byty - britské zkušenosti. - Schneider, O.
Charakteristika prísnej regulácie a pokusov o dereguláciu trhu bytov vo Veľkej Británii za posledných 70. rokov. Údaje o vývine bytového fondu a o štruktúre vlastníctva k bytom. Nevyhnutnosť systémového riešenia obnovy trhového mechanizmu v bytovej oblasti. Poučenie pre ČSFR.