Jak jsou organizovány a financovány podniky v USA. - Evans, David J.
Stručný popis toho, ako sa v USA organizujú a získavajú podniky. Prehľad možných organizačných štruktúr. Otázka možného rozdelenia právomocí medzi zakladateľa, investora a akcionárov. Rôzne možnosti, ako získať podnik.