Las empresas micro, pequeňas y medianas: crecimiento con innovación tecnológica. - Ruiz Durán, C.
Rozdiel medzi takýmito podnikmi v rozvinutých a rozvojových krajinách. Analýza spôsobov priemyslovej organizácie ktoré umožňujú, aby ekonomická politika prispela k rastu malých podnikov, ako časť transformačného technologického procesu.