Podpora malých a středních podniků na příkladu Bavorska. - Neugebauer, R.
Charakteristika "stredného stavu" v Bavorsku. Komplexná podpora malým a stredným podnikom. Princíp subsidiarity ako všeobecný princíp politiky podpory. Vytváranie konkurenčného prostredia. Kapitálová a investičná pomoc. Daňová politika. Podpora výskumu a vývoja.