O štátnej správe v živnostenskom podnikaní. Zákon Slovenskej národnej rady zo 17. decembra 1991.
Orgány štátnej správy o živnostenskom podnikaní. Pôsobnosť ministerstva vnútra, okresného a obvodného úradu. Kontrolóri obvodných úradov. Zrušovacie ustanovenie. Účinnosť.