Vznik a zánik živnostenského oprávnenia. - Marčanová, Jana
K výkladu zákona č. 445/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní. Predpoklady udelenia živnostenského oprávnenia fyzickým a právnickým osobám pri ohlasovacích a koncesovaných živnostiach. Príčiny zániku živnostenského oprávnenia.