Družstevníctvo vo svetle zákona. - Štefanovič, Milan
Pokračovanie výkladu zákona o úprave majetkových vzťahov a vysporiadaní majetkových nárokov v družstvách. Zameranie na problematiku dokazovania vlastníctva. Pravidlá dokazovania vlastníckeho práva.