Družstevníctvo vo svetle zákona. - Štefanovič, Milan
Výklad ustanovení zákona o úprave majetkových vzťahov a vysporiadaní majetkových nárokov v družstvách týkajúcich sa charakteristiky oprávnených osôb. Oprávnenými osobami sú podľa zákona všetci, ktorí majú v družstve nejaký majetok, pohľadávky, aj keď nie sú alebo neboli členmi družstva. Určenie oprávnenej osoby v bytovom, výrobnom, spotrebnom a poľnohospodárskom družstve.